Sardo (36m)
-
Vacek (48m)
-

Inter heeft uit bijna alle punten gehaalt dit seizoen. Bij Inter enkele wijzigingen ten opzichte van zondag. Zanetti is terug in de basis. Hij neemt de plek over van Cassano. Inter vanavond met één spits. Diego Milito. Daar achter staat Wesley Sneijder die alle vrijheid krijgt. Daarachter en vier mans middenveld met Zanetti, Guarin, Cambiasso en Pereira. En in de verdediging Juan, Samuel, Ranocchia en Nagatomo. Inter heeft alle uitwedstrijd nog gewonnen dit seizoen. Laten we hopen dat dit vanavond ook weer gebeurd. FORZA INTER! In de 3e minuut een kans voor Chievo maar Handanovic kan de inzet van Hetemaj redden met één hand. In de 4e minuut krijgt Pereira een schop in zijn rug, maar de scheidsrechter ziet er niks in. Het shirt is zelfs helemaal kapot. In de 5e minuut gelijk een gele kaart. Walter Samuel met een overtreding. In de 10e minuut de tweede gele kaart van de wedstrijd. L. Rigoni krijgt de gele kaart voor een overtreding op Sneijder. In de 19e minuut een schot van Pereira maar deze vliegt over het doel van Sorrentino. In de 21e minuut een kans voor Chievo als Pellissier alleen op doel af kan maar de bal stuitert net op en hij raakt de bal verkeerd en vliegt naast. In de 23e minuut een vrije trap voor Inter na een overtreding op Sneijder, die daarbij geblesseerd raakt. De vrije trap wordt weggewerkt door Chievo. Maar Sneijder kan niet verder en Inter moet wisselen. Antonio Cassano komt in de ploeg voor de geblesseerde Wesley Sneijder. In de 29e minuut weer een grote kans voor Chievo. Een pass van achteruit wordt door iedereen gemist en komt in de voeten terecht van Pellissier die de bal van dichtbij keihard naast het doel schiet. PFFFFFF!!! In de 33e minuut de eerste kans voor Inter. Guarin krijgt de bal in de 16 en schiet de bal voor het doel langs naast het doel. In de 36e minuut een gele kaart voor Sardo na een overtreding op Pereira. In de 43e minuut een aanval van Inter. Nagatomo heeft de bal en schiet de bal voor het doel. De bal wordt nog van richting veranderd en komt dan voor de voeten van Pereira en die tikt de bal in het doel. GOOOOOOOAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLL!!! 0-1 INTER!!!! Zijn eerste doelpunt in het shirt van Inter. Inter gaat dan ook rusten met een 0-1 voorsprong dankzij het doelpunt van Pereira.

In de 48e minuut een gele kaart voor Vacek na een handsbal. In de 52e minuut een actie en schot van Milito maar zijn schot vliegt over het doel. In de 54e minuut een schot van Rigoni maar Handanovic kan de bal met één hand redden en vervolgens de bal pakken. In de 61e minuut een kans voor Di Michele maar Handanovic kan de bal redden. Chievo gaat voor de eerste maal wisselen. Di Michele verlaat het veld voor Samassa. In de 63e minuut wordt Milito diep gestuurd en zet de bal voor op Cassano maar keeper Sorrentino is eerder bij de bal. In de 66e minuut een vrije trap voor Chievo. M. Rigoni met de vrije trap maar Handanovic kan de bal stijlvol uit het doel tikken. Inter wisselt voor de tweede maal. Gargano komt in de ploeg voor Nagatomo. Chievo heeft voor de tweede maal gewisseld. Cruzado is in de ploeg gekomen voor Vacek. In de 74e minuut een aanval van Inter. Gargano met de mooie steekbal op Antonio Cassano en hij schuift de bal prachtig in het doel. GOOOOOOOOAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLL 0-2 INTER!! ANTONIO CASSANO!! Chievo gaat voor de laatste maal wisselen. M. Rigoni verlaat het veld voor Stoian. In de 82e minuut een vrije trap voor Chievo. Cruzado neemt hem maar krult de bal op paal. Geluk voor Inter. Inter gaat voor de laatste maal wisselen. Gaby Mudingayi maakt zijn rentree voor Inter na zijn blessure. Hij vervangt Esteban Cambiasso. Hij maakt hiermee zijn Serie A debuut voor Inter. In de 89e minuut een mooie volley van Guarin maar de bal vliegt naast het doel. Er komen nog 3 minuten blessuretijd bij. In de 91e minuut een kans voor Gargano die op doel af rent en schiet maar Sorrentino kan het schot redden. Inter speelt de wedstrijd goed uit en wint verdiend met 0-2 van Chievo Verona dankzij de doelpunten van Pereira en Cassano. Inter speelt zondagavond thuis tegen Fiorentino. Hopelijk kan er dan eindelijk eens thuis gewonnen worden.